laadpaal_elektrische_auto

Laadpaal voor thuis

Elektrisch laden bij jou thuis

Laadpaal bij jou thuis

Je geniet pas echt van jouw elektrische auto, als je deze thuis op kunt laden. ENGIE helpt je graag met het uitkiezen van de juiste laadpaal en het installeren en het beheren van de laadpaal. Heb je geen eigen oprit en kun je geen laadpaal plaatsen op jouw eigen grond? Dan kunnen we jou ook helpen bij het aanvragen van een openbare laadpaal in jouw gemeente.

Benieuwd naar de kosten?

Wil jij weten wat een laadstation bij jou voor de deur kost? Onze adviseurs helpen je graag bij de keuze voor het juiste laadstation. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang altijd advies over de mogelijkheden inclusief een uitgebreid kostenoverzicht voor zowel de koop als huur van het laadstation.

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte
Laadpaal voor de deur

Thuis jouw auto opladen

Door jouw auto thuis op te laden hoef je in veel gevallen nooit meer een tankstation te bezoeken. Jouw auto laadt 's nachts op, terwijl jij slaapt. De volgende ochtend is jouw accu weer volledig opgeladen en je bent klaar voor je volgende reis. En 's avonds sluit je jouw auto weer aan op de laadpaal.

Kosten van thuis opladen

Thuis jouw elektrische auto opladen is in veel gevallen ca. 20-80% goedkoper dan je auto opladen bij een openbare laadpaal. Vooral als je bij jouw laadpaal ook een speciaal energiecontract afneemt met een scherp tarief.

ENGIE heeft voor de elektrische rijders een speciaal energiecontract ontwikkeld: opgewekt onderweg. Een product met een scherp stroomtarief en dat is wel zo aantrekkelijk omdat je met een elektrische auto meer stroom gaat verbruiken. Hierdoor gaan jouw energiekosten omhoog. Goedkoop laden is dan de beste keuze.

Laadpaal opel ampera

Jouw voordelen van een laadpaal via ENGIE

  • Persoonlijk en professioneel advies op maat
  • Niet afhankelijk van openbare laadpunten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Duizenden succesvolle installaties door gespecialiseerde installateurs

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

De ENGIE laadpas

Met de ENGIE laadpas laad je eenvoudig bij alle publieke laadpalen in Nederland en alle laadpalen binnen ons netwerk in het buitenland. Je betaalt geen abonnementskosten, je betaalt slechts € 0,31 per oplaadbeurt. Laad je je auto dus even niet op bij een openbare laadpaal? Dan betaal je dus ook niets!

  • Geen abonnementskosten, je betaalt alleen per laadbeurt

  • Groot laadnetwerk in binnen- én buitenland

  • Registratie van en inzicht in al jouw laadbeurten

Vraag de ENGIE laadpas gratis aan
engie_laadpas

Veelgestelde vragen over laadpalen

laadpaal_zakelijk

ENGIE en 50five

De e-mobility branche ontwikkelt zich snel en daarom kiezen we ervoor om samen te werken met onze collega's van 50five. Een expert in zakelijke laadpaalinstallaties met een hoge klanttevredenheid. Samen met hen, hebben we inmiddels uitgebreide kennis opgebouwd om onze gezamenlijke dienstverlening te optimaliseren. Omdat 50five 100% dochteronderneming is van ENGIE, is het mogelijk onze systemen te koppelen en jou de beste service te bieden. Zoals je van ENGIE gewend bent.

Ga ook voor een laadpaal