laadpaal_elektrische_auto

Laden onderweg 

Overal jouw auto kunnen opladen met een laadpas

Onderweg jouw elektrische auto opladen

Onderweg jouw elektrische auto opladen? Dat kan met de de laadpas! Met deze laadpas kun jij laden bij openbare laadpalen maar ook bij veel bedrijven die hun laadpalen hiervoor hebben ingesteld. Bedrijven kunnen hun laadpalen voor iedereen beschikbaar maken. Ze kunnen er ook voor kiezen dat een laadpaal voor een specifieke doelgroep beschikbaar is, zoals personeel. Om openbaar te kunnen laden heb je een laadpas met laadabonnement nodig.

Benieuwd naar de kosten?

Wil jij weten wat een laadstation bij jou voor de deur kost? Onze adviseurs helpen je graag bij de keuze voor het juiste laadstation. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang altijd advies over de mogelijkheden inclusief een uitgebreid kostenoverzicht voor de koop van het laadstation.

Nu een offerte aanvragen Ontdek onze laadpalen
Laadpaal voor de deur

Hoe werkt het openbaar laden?

Je identificeert je met jouw laadpas bij de openbare laadpaal. De stekker die je in jouw auto hebt, kun je aansluiten op de auto en de laadpaal. Het laden kan beginnen en na jouw laadsessie worden de kosten automatisch aan jou doorberekend.

De ENGIE laadpas

Bij de ENGIE laadpas voor jouw elektrische auto hoort het laadabonnement ENGIE Onderweg. Er zijn geen vaste maandelijkse kosten verbonden aan dit abonnement. In plaats daarvan betaal je, naast de energiekosten voor het opladen, €0,31 per oplaadbeurt. Het maakt daarbij niet uit of je jouw auto helemaal of maar voor de helft oplaadt. Laadt je jouw auto een tijd helemaal niet openbaar op? Dan betaal je dus ook geen abonnementskosten!

Lees meer over de ENGIE laadpas.

Elektrisch laden als extra service

Er zijn bedrijven die elektrisch laden als extra service aanbieden. Met een speciale laadpas kan de klant dan zijn auto gaan opladen en bedrijf kan zelf kiezen of ze hier kosten voor in rekening brengen.