Uw elektrische auto opladen onderweg Overal uw auto kunnen opladen met een laadpas

Onderweg uw elektrische auto opladen? Dat kan met de de laadpas! Met deze laadpas kunt u laden bij openbare laadpalen maar vaak ook bij veel bedrijven die hun laadpalen hiervoor hebben ingesteld. Bedrijven kunnen hun laadpalen voor iedereen beschikbaar maken. Ze kunnen er ook voor kiezen dat de laadpalen voor een specifieke doelgroep beschikbaar is zoals bijvoorbeeld personeel. Om openbaar te kunnen laden heb je een laadpas met laadabonnement nodig.

Hoe werkt het openbaar laden?

Met de laadpas identificeert u zich bij de openbare laadpaal en de stekker die in u in uw auto heeft kunt u aansluiten op de auto en de laadpaal. Het laden kan beginnen en na uw laadsessie worden de kosten automatisch aan u doorberekend.

De ENGIE laadpas

Bij de ENGIE laadpas voor uw elektrische auto hoort het laadabonnement ENGIE Onderweg. Er zijn geen vaste maandelijkse kosten verbonden aan dit abonnement. In plaats daarvan betaalt u, naast de energiekosten voor het opladen, €0,15 per oplaadbeurt. Het maakt daarbij niet uit of u uw auto helemaal of maar voor de helft oplaadt. Laadt u uw auto een tijd helemaal niet openbaar op? Dan betaalt u dus ook geen abonnementskosten!

Lees meer over de ENGIE laadpas.

Elektrisch laden als extra service

Er zijn bedrijven die elektrisch laden als extra service aanbieden. Met een speciale laadpas kan de klant dan zijn auto gaan opladen en bedrijf kan zelf kiezen of ze hier kosten voor in rekening brengen.